Bezár Pályázat Széchenyi 2020

Fogászati kezelések

Bármilyen fogászati problémával forduljon bizalommal hozzánk, mi biztos segítséget nyújtunk Önnek!

Fogszabályozás

Bevezetés

Emberek milliói nem mernek felhőtlenül mosolyogni, mert nincs önbizalmuk szabálytalan fogazatuk miatt. A fogszabályozás tehát egy lehetőség arra, hogy kinyíljon a világra, megváltoztatva fogainak állását.

A fogszabályozás területéhez azon fogászati beavatkozások tartoznak melyek során vagy a fogak különböző irányba való döntése, forgatása, vagy a csonton belüli testes elmozdítása (áthelyezése) történik. Lehetséges továbbá a fogak csontba való benyomása, illetve csontból való kihúzása.

A páciensek döntését manapság lényegesen befolyásoló kérdés az, hogy a fogszabályozó készülék mennyire fog látszódni, mennyire fogja zavarni a páciens mindennapi életét. A mai modern fogszabályozás ezen igényekre igyekszik reagálni.

Alapvetően elmondhatjuk, hogy a fogszabályozó kezelést úgy kell elfogadni, mint egy átmeneti állapotot, életvitelt, amihez azért szokik hozzá az ember, mert tudja, hogy a kezelés végén fogai egészségesebbek, és szebbek lesznek. Ezért cserébe a pácienseknek az aktív kezelés ideje alatt, de azt befejezően a kontroll és helyfenntartás idejében is rendszeres ellenőrzésekre és kezelésekre kell járni.

Két ok határozhatja meg leginkább a fogszabályozás szükségességét:

  • Fogállási rendellenességek (egyes fogak eltérései)
  • Fogazati, vagy harapási rendellenességek

A Hillside Dental fogorvosi rendelőben szakképzett fogszabályzó szakorvos végzi a páciensek konzultációját és természetesen a kezeléseket is.

A konzultációhoz időpont-egyeztetés szükséges melyet a 0036 20/475-6679-es telefonszámon tehet meg.

Időpont- és árajánlatkérés

A Hillside Dental Klinikán minden kontrollvizsgálat és tanácsadás ingyenes és mindenféle kötelezettségtől mentes. Vizsgáltassa meg magát fogászati szakorvosainkal és kiállítunk Önnek egy irásos kezelési- és költségtervet. Bármilyen fogászati problémájával forduljon hozzán nyugodtan, mi biztos segíteni tudunk Önnek.