Bezár Pályázat Széchenyi 2020

Fogászati kezelések

Bármilyen fogászati problémával forduljon bizalommal hozzánk, mi biztos segítséget nyújtunk Önnek!

Implantológia

Dr. Barrak Nóra

Dr. Barrak Nóra

Szájszebész szakorvos

Bevezetés

Az emberiség évezredes törekvése, hogy a hiányzó fogakat a természeteshez leginkább hasonlóan pótolja. Aki elveszti egy fogát, természetesen jó fogpótlásra vágyik. Olyanra, ami a lehető legtermészetesebben néz ki, és a fogazat funkcióját is helyreállítja. Az implantátumoknak köszönhetően szinte minden egyedi esetre van optimális megoldás. A magas életkor sem indokolja a beültetett fogakról való lemondást. Legfontosabb az elegendő állcsont, normális sebgyógyulás és a jó szájhigiénia.

Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő csont, vagy nem megfelelő minőségű a páciensnek még mindig nem kell lemondania a kezelésről. Ezt a problémát ma már a rutinszerűen elvégzett csontfelépítéssel vagy csont-transzplantációval kiválóan lehet kezelni.

Időpont- és árajánlatkérés

A Hillside Dental Klinikán minden kontrollvizsgálat és tanácsadás ingyenes és mindenféle kötelezettségtől mentes. Vizsgáltassa meg magát fogászati szakorvosainkal és kiállítunk Önnek egy irásos kezelési- és költségtervet. Bármilyen fogászati problémájával forduljon hozzán nyugodtan, mi biztos segíteni tudunk Önnek.