Esztétikai fogászat

Az egészségesen hófehér és csillogó fog minden ember vágya. Az esztétikai fogászat feladata ennek megvalósítása és fenntartása. A dentálhigiéniai kezelés, a fogkőeltávolítás és a fogfehérítés ennek tökéletes, gyors és fájdalommentes módszere. A fogszakorvos tanácsait betartva pedig az eredmény tartós és hosszú távon is fenntartható, miközben a legtöbb fogbetegség is megelőzhető.

Ezért is ajánlja minden fogorvos, hogy javasolt évente, félévente szakorvossal megnézetni fogaink állapotát.

A Hillside Dental fogászaton évente 2 alkalommal ingyenes fogászati kontrollvizsgálatot biztosítunk. A vizsgálat alatt a fogszakorvos ellenőrzi a fogak állapotát, javaslatot tesz az ideális állapot fenntartására és felhívja a figyelmet a szükséges beavatkozásokra is.

Ezzel egy időben célszerű elvégeztetni az éves dentálhigiéniai kezelést és a fogkőeltávolítást is, amitől nem csak szebb és csillogóbb lesz a fogsor, de a fogszuvasodást okozó plakkok is hatékonyan eltávolíthatók.

A mindennapi életmód, a táplálkozás, a színező ételek és italok hatására elszíneződött fogak fehérítésére jelenleg a legkorszerűbb megoldás a WhiteSmile Fläsh fogfehérítés, amellyel akár 30%-kal világosítható a fogak árnyalata. A Hillside Dental Klinikán már ez a forradalmi fogfehérítő eljárás is elérhető.

Esztétikai Fogászati kezelések a Hillside Dental Klinikán

Dentálhigiéniai kezelés és fogkőeltávolítás

Dentálhigiéniai kezelés és fogkőeltávolítás

1 órás kezelés a fényesebb, világosabb és egészségesebb fogakért, ill. a fogszuvasodás és a fogbetegségek megelőzéséért.

Fogfehérítés

Fogfehérítés

Akár 30%-kal világosabb fogak egyetlen kezelés alatt a Hillside Dental Klinika esztétikai fogászatán.

Camlog logo
Invisalign logo
Ceralog logo
Bredent logo
Flaesh logo
Philips Zoom logo

Kérjen időpontot
INGYENES első fogászati konzultációra!