Rólunk

Hillside Dental

Teljes körű fogászati- és szájsebészeti rendelő Sopronban és Gödöllőn

Fogászati kezelések, szájsebészet, implantátum, fogpótlás, esztétikai beavatkozások és röntgen egy helyen

A több mint 10 éve működő Hillside Dental Klinikát a Barrak testvérek alapították Sopronban.

Dr. Barrak Szauszan, Dr. Barrak Ibrahim Ádám MSc PhD és Dr. Barrak Nóra a fogászat különböző területére szakosodtak (protetika, szájsebészet, implantológia). Közös erővel, stabil és erős bástyaként, a legújabb szakmai újításokat követve praktizálnak. A gödöllői klinikát 2019-ben nyitották, szintén közösen.

A családi vállalkozást fiatalos lendülettel, a szakma iránti maximális elköteleződéssel, a fogászati újdonságokra nyitottan kezelik. Szakmai profizmusuk mellett a megélt közös élmények, történetek, az egységes értékrend és a közös nyelv óriási versenyelőnyt jelent számukra a klinika egységes vezetésében. Harmonikus együttműködésük a mindennapi munkát, a felmerülő nehézségek és esetleges válsághelyzetek kezelését is hatékonnyá teszi.

A Hillside Dental legnagyobb előnye, hogy az összes fogászati és szájsebészeti kezelés egyetlen helyen, a legmodernebb fogtechnikai berendezésekkel felszerelt kezelőkben és saját műtőben, a legmagasabb minőségű anyagok használatával történik.

A legfontosabb értékeik egyike a bizalomra épülő orvos-beteg kapcsolat kialakítása. A Hillside Klinikákon a pontos diagnosztizálás alapját a Carestream 3D digitális CT-vel és röntgennel készített felvételek adják. A kezelések akár éber szedációban (mélyaltatásban) is kérhetők. A beavatkozásokat pedig minden esetben kizárólag a szakterületükön magasan képzett, kompetens szakorvosok végzik.

A soproni Hillside Dental Klinika az osztrák-magyar határ közelében, a város egyik meghatározó szolgáltató komplexumában kapott helyett. A pácienseket kísérők a közeli étteremben, cukrászdában, szépségszalonban vagy kaszinóban is eltölthetik a várakozási időt. A klinika előtt korlátlan, ingyenes parkolás biztosított.

Orvosaink

Dr. Barrak Szauszan fogszakorvos és protetikus

Dr. Barrak Szauszan fogszakorvos, protetikus, igazságügyi orvosszakértő

Az álmom egy olyan rendelő volt, ami a fogászati kezelések teljes spektrumát lefedi. Egy profi fogászati szakemberekből álló csapatot szerettem volna, mert így a páciensek a legmagasabb szintű ellátást kapják, bármilyen problémával keresnek meg bennünket. Mindezt személyre szabott szolgáltatás keretében, barátságos, nyugodt légkörben. Sikerült. És folyamatosan ezen dolgozom.

Feladatkörei: protetikai megoldások és lenyomatvétel, fogpótlások, protetikai, szájsebészeti és parodontológiai módszerek összehangolása a dentális implantológiában, esztétikai kezelések, diagnosztikai módszerek meghatározása, szükség esetén digitális röntgentechnika igénybevétele, közvetlen fogorvosi egészségügyi szolgáltatás nyújtása, fogorvosi ellátás, kezelés ill. az ezekhez kapcsolódó előkészítő és befejező tevékenységek.

Dr. Barrak Ibrahim Ádám MSc PhD 2015 óta praktizál, szakterületei az implantológia és a szájsebészet. Németországi MSc tanulmányai során, tudományos munkájának részeként munkatársaival részt vett a SMART Guide vezetett, sablonos implantációs technológia gyakorlati alkalmazásában és a speciális sablon használatára vonatkozó protokoll kidolgozásában.

Feladatkörei: sebészeti terápiák alkalmazása, implantátumok beültetése, traumatológiai esetek ellátása, fogpótlás implantológiai módszerekkel a fogazathoz, állcsontokhoz tartozó megbetegedéseket gyógyítása, azaz dentoalveolaris sebészet: fogak, foggyökerek eltávolítása, fogak megtartó kezelése sebészi módszerekkel, áttörésben visszamaradt fogak (bölcsességfogak) sebészi ellátása, állcsontok gyulladásos elváltozásainak és cisztáinak kezelése.

Dr. Barrak Ibrahim Ádám MSc PhD szájsebész szakorvos

Dr. Barrak Ibrahim Ádám MSc PhD szájsebész szakorvos

Dr. Barrak Nóra szájsebész szakorvos

Dr. Barrak Nóra szájsebész szakorvos

Dr. Barrak Nóra 2010 óta dolgozik fogorvosként, szakterületei: az implantológia és a szájsebészet.

Feladatkörei: sebészeti terápiák alkalmazása, traumatológiai esetek ellátása, fogpótlás implantológiai módszerekkel a fogazathoz, állcsontokhoz tartozó megbetegedéseket gyógyítása, azaz dentoalveolaris sebészet: fogak, foggyökerek eltávolítása, fogak megtartó kezelése sebészi módszerekkel, áttörésben visszamaradt fogak (bölcsességfogak) sebészi ellátása, állcsontok gyulladásos elváltozásainak és cisztáinak kezelése.

2020-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán summa cum laude minősítéssel. Már a felvételi évében (2015) tudtam, hogy később fogszabályozással szeretnék foglalkozni, így a szakirány megválasztása nem okozott nagy fejtörést.
Rezidensi éveimet Alma Materemben töltöttem, majd sikeresen tettem fogszabályozó szakvizsgát 2023-ban.
Nem csupán hivatásom, de szenvedélyem is a fogszabályozás. Célom, hogy gyönyörű és harmonikus mosolyt varázsoljak a pácienseim arcára
Dr. Horváth Vanda fogszabályozó szakorvos

Dr. Horváth Vanda fogszabályozó szakorvos

Dr. Vida Kristóf fogorvos

Dr. Vida Kristóf fogorvos

Munkám középpontjában a fogpótlás és az implantológia áll. Már gyerekkoromban tudtam, hogy fogorvos szeretnék lenni, és tanulmányaim első évében eldöntöttem, hogy ez az a szakmai terület, ami a leginkább érdekel, ezért kezdettől fogva ebbe az irányba orientáltam minden képzésemet.
Mindig a páciensre összpontosítok, és arra, hogy olyan megoldást találjunk, amely minden páciensem igényét kielégíti. Úgy gondolom, hogy fogorvosként nem csak a fogakat kell kezelnünk, hanem – ahogy az orvostudomány minden területén – a páciens egészét.

Szakterületem a fogágybetegségek kezelése, az íny plasztika műtétei, mint a recesszió fedése illetve íny mosoly (gummy smile) kezelése valamint a fogínysorvadás stabilizálása. Nagy szakmai tapasztalatra tettem szert itthon és külföldön tartott konferenciákon illetve továbbképzéseken, mivel számomra fontos a folyamatos tanulás és szinten tartás.
Minden fogászati kezelés alapja és feltétele is egyben az íny egészséges állapota. Sajnos manapság is sokak számára ez ismeretlen szakterület így sokan nem ismerik fel a kezdeti tüneteket. Ennek oka, hogy a páciensek gyakran nincsenek
tisztában az ínysorvadás illetve a fogágybetegségek tüneteivel és következményeivel, annak ellenére, hogy ezek széles körben elterjedtek és minden korosztályban előfordulhatnak. Éppen ezért a munkám egyik legfontosabb részének tartom a kezeléseken kívül az alapos tájékoztatást és edukációt.
Dr. Wesselényi Gabriella parodontológus

Dr. Wesselényi Gabriella parodontológus

Rigó-Máté Klaudia dentálhigiénikus

Rigó-Máté Klaudia dentálhigiénikus

Tihanyi Vivien dentálhigiénikus

Tihanyi Vivien dentálhigiénikus

Hillside Dental
Hillside Dental
Hillside Dental
Hillside Dental
Hillside Dental
Hillside Dental
Hillside Dental
Hillside Dental