Rólunk

Hillside Dental

Teljes körű fogászati- és szájsebészeti rendelő Sopronban és Gödöllőn

Fogászati kezelések, szájsebészet, implantátum, fogpótlás, esztétikai beavatkozások és röntgen egy helyen

A több mint 10 éve működő Hillside Dental Klinikát a Barrak testvérek alapították Sopronban.

Dr. Barrak Szauszan, Dr. Barrak Ibrahim Ádám MSc PhD és Dr. Barrak Nóra a fogászat különböző területére szakosodtak (protetika, szájsebészet, implantológia). Közös erővel, stabil és erős bástyaként, a legújabb szakmai újításokat követve praktizálnak. A gödöllői klinikát 2019-ben nyitották, szintén közösen.

A családi vállalkozást fiatalos lendülettel, a szakma iránti maximális elköteleződéssel, a fogászati újdonságokra nyitottan kezelik. Szakmai profizmusuk mellett a megélt közös élmények, történetek, az egységes értékrend és a közös nyelv óriási versenyelőnyt jelent számukra a klinika egységes vezetésében. Harmonikus együttműködésük a mindennapi munkát, a felmerülő nehézségek és esetleges válsághelyzetek kezelését is hatékonnyá teszi.

A Hillside Dental legnagyobb előnye, hogy az összes fogászati és szájsebészeti kezelés egyetlen helyen, a legmodernebb fogtechnikai berendezésekkel felszerelt kezelőkben és saját műtőben, a legmagasabb minőségű anyagok használatával történik.

A legfontosabb értékeik egyike a bizalomra épülő orvos-beteg kapcsolat kialakítása. A Hillside Klinikákon a pontos diagnosztizálás alapját a Carestream 3D digitális CT-vel és röntgennel készített felvételek adják. A kezelések akár éber szedációban (mélyaltatásban) is kérhetők. A beavatkozásokat pedig minden esetben kizárólag a szakterületükön magasan képzett, kompetens szakorvosok végzik.

A soproni Hillside Dental Klinika az osztrák-magyar határ közelében, a város egyik meghatározó szolgáltató komplexumában kapott helyett. A pácienseket kísérők a közeli étteremben, cukrászdában, szépségszalonban vagy kaszinóban is eltölthetik a várakozási időt. A klinika előtt korlátlan, ingyenes parkolás biztosított.

Orvosaink

Dr. Barrak Szauszan fogszakorvos és protetikus

Dr. Barrak Szauszan fogszakorvos és protetikus

Dr. Barrak Szauszan 2006 óta dolgozik fogorvosként, szakterületei a különböző fogpótlási megoldások és esztétikai fogászati kezelések.

Feladatkörei: protetikai megoldások és lenyomatvétel, fogpótlások, protetikai, szájsebészeti és parodontológiai módszerek összehangolása a dentális implantológiában, esztétikai kezelések, diagnosztikai módszerek meghatározása, szükség esetén digitális röntgentechnika igénybevétele, közvetlen fogorvosi egészségügyi szolgáltatás nyújtása, fogorvosi ellátás, kezelés ill. az ezekhez kapcsolódó előkészítő és befejező tevékenységek.

Dr. Barrak Ibrahim Ádám MSc PhD 2015 óta praktizál, szakterületei az implantológia és a szájsebészet. Németországi MSc tanulmányai során, tudományos munkájának részeként munkatársaival részt vett a SMART Guide vezetett, sablonos implantációs technológia gyakorlati alkalmazásában és a speciális sablon használatára vonatkozó protokoll kidolgozásában.

Feladatkörei: sebészeti terápiák alkalmazása, implantátumok beültetése, traumatológiai esetek ellátása, fogpótlás implantológiai módszerekkel a fogazathoz, állcsontokhoz tartozó megbetegedéseket gyógyítása, azaz dentoalveolaris sebészet: fogak, foggyökerek eltávolítása, fogak megtartó kezelése sebészi módszerekkel, áttörésben visszamaradt fogak (bölcsességfogak) sebészi ellátása, állcsontok gyulladásos elváltozásainak és cisztáinak kezelése.

Dr. Barrak Ibrahim Ádám MSc PhD szájsebész szakorvos

Dr. Barrak Ibrahim Ádám MSc PhD szájsebész szakorvos

Dr. Barrak Nóra szájsebész szakorvos

Dr. Barrak Nóra szájsebész szakorvos

Dr. Barrak Nóra 2010 óta dolgozik fogorvosként, szakterületei: az implantológia és a szájsebészet.

Feladatkörei: sebészeti terápiák alkalmazása, traumatológiai esetek ellátása, fogpótlás implantológiai módszerekkel a fogazathoz, állcsontokhoz tartozó megbetegedéseket gyógyítása, azaz dentoalveolaris sebészet: fogak, foggyökerek eltávolítása, fogak megtartó kezelése sebészi módszerekkel, áttörésben visszamaradt fogak (bölcsességfogak) sebészi ellátása, állcsontok gyulladásos elváltozásainak és cisztáinak kezelése.

Dr. Szőcs Karolina 2012 óta praktizál fogszabályozó szakorvosként. Szakterületei a gyermek- és felnőttkori fogszabályozás.

Feladatkörei: a fogazat helyzeti és alaki rendellenességeinek diagnosztizálása, gyógyítása és megelőzése, a fogazat normális fejlődésének biztosítása az akadályozó tényezők elhárítása révén és ezáltal a normális funkció és az ideális forma létrehozása, már kialakult rendellenességek esetén a fogak helyreállítása fogszabályozó készülékek alkalmazásával vagy sebészeti beavatkozás útján.

Dr. Szőcs Karolina fogszabályozó szakorvos

Dr. Szőcs Karolina fogszabályozó szakorvos

Dr. Kiss Zóra parodontológus szakorvos

Dr. Kiss Zóra parodontológus szakorvos

Dr. Kiss Zóra 2015 óta dolgozik parodontológus szakorvosként, szakterülete a fogágybetegségek kezelése.

Feladatkörei: fogágy betegségek, vérző fogíny, fogíny problémák kezelése és ellátása, anamnézis, státusz, diagnózis felvétele, terápiás javaslatok, Supra- és subgingivális depurálás, szükség esetén mozgó fogak sínezése.

Hillside Dental
Hillside Dental
Hillside Dental
Hillside Dental
Hillside Dental
Hillside Dental
Hillside Dental
Hillside Dental