Camlog implantátum

A fogimplantátum napjaink egyik legszebb, legtartósabb és legtermészetesebb hatású megoldása a hiányzó fogak pótlására. A Camlog implantátumokkal a szomszédos fogak csiszolása nélkül, akár fájdalommentesen, 97-98%-os eredményeséggel készíthető el az új fogpótlás.

A Camlog implantátum segítségével

N

Természetes hatású fogpótlást készítünk Önnek

N

A szomszédos fogak nem kerülnek veszélybe

N

Stabil és élethosszig tartó megoldást kap

N

Újra magabiztosan mosolyoghat

N

Nem kell tartania az aprómagvas gyümölcsök fogyasztásától

Camlog – megbízható, kiforrott technológia

A Camlog márka a piac egyik legmegbízhatóbb, kiforrott fogimplantátum-technológiával rendelkező gyártója, amely praxisunk alatt még egyszer sem okozott csalódást. Ez a típusú implantátum három, egymásba csavarozott, magas tisztaságú, szövetbarát kialakítású orvosi titánból áll, amellyel valóban esztétikus és kényelmes fogpótlás készíthető.

A Camlog fogimplantátumot Önnek ajánljuk, ha tartós, esztétikus és modern megoldást keres a hiányzó fogai pótlására. Legyen az egyetlen fog, rövidebb híd vagy akár egy teljes fogsor.

A kezelés menete

A Camlog fogimplantátum készítése minden esetben személyes konzultációval kezdődik. A fogszakorvos megvizsgálja a fogakat, röntgenfelvételt készít és megállapítja, hogy az implantálás elvégezhető-e, vagy esetleg csontpótlásra, foghúzásra is szükség lesz. Előbbi a gyógyulás miatt kb. 6-8 héttel meghosszabbítja a kezelés menetét. A kapott információk alapján kezelési tervet készítünk, amely tartalmazza a beavatkozások lépéseit és költségeit is.

Camlog implantátum
Camlog implantátum

Ha minden rendelkezésre áll az implantátum elkészítéséhez, a fogszakorvos mintát vesz a fogakról és érzésteleníti a fog helyét. Apró sebet metsz az ínyen és egy speciális fúróval kifúrja a csavar helyét. Ha a helyére került a csavar, bevarrja a helyét. A következő 4-6 hónapban a titán csavar összenő a csontszövettel, ezzel biztosít stabil alapot a fogpótlásnak. Ez idő alatta a csavar nem terhelhető, ezért egy ún. ideiglenes fogpótlást készítünk, így a gyógyulás alatt sem marad fog nélkül.

A gyógyulást követően a fogszakorvos feltárja a csavart, becsavarozza a műcsonkot, a 2-3 napos gyógyulási idő alatt elkészül a végleges fogpótlás, így az is a helyére kerül. 

Igény esetén a beavatkozást mélyaltatásban is végezzük, ez persze speciális orvosi vizsgálatokat is igényel. Az altatásban végzett implantálás különösen jó választás lehet, ha Ön túlságosan fél a beavatkozástól.

Camlog implantátum

5 év garancia

A implantátumokat beültetést legmagasabb gondosság mellett, jól felszerelt kezelőkben, saját műtőben, kiugróan jó minőségű Camlog implantátumokkal, tapasztalt szakorvosaink végzik. Az általuk elvégzett munkákra bátran vállalunk 5 év teljes körű garanciát.

A gyönyörű, egészséges mosoly nem álom többé,
kérjen időpontot INGYENES első konzultációra!