Ceralog Antiallergén kerámia fogimplantátum

Az antiallergén Ceralog kerámia fogimplantátumnak köszönhetően az életre szóló, tartós és stabil fogpótlás már a legérzékenyebb, allergiára hajlamos páciensek számára is elérhető. A magas biokompatibilitású, cirkónium-dioxidból készülő kerámia implantátumok teljesen antiallergének, így az eredmény garantáltan allergiamentes.

A Ceralog Antiallergén kerámia fogimplantátum segítségével

N

Az orvosi titánra allergiás páciensek számára is elvégezhető a fogbeültetés

N

Természeteshez maximálisan hasonlító, elefántcsontszínű, egységes fogsora lehet

N

Antiallergén, élethosszig tartó, stabil fogsort készítünk Önnek

N

A szomszédos fogak csiszolása nélkül pótolható a hiányzó fog

N

Egyetlen fog, 2-3 implantátumra készített híd vagy akár a teljes alsó és/vagy felső fogsor is pótolható

N

Újra magabiztosan mosolyoghat és nagyokat nevethet

N

Bármit, akár aprómagvas gyümölcsöket is ehet, semmi sem megy a fogpótlása alá

N

Nem kell a fogpótlást ragasztani, ki- és betenni, cserélni

Antiallergén implantátum a legérzékenyebb pácienseknek

A Ceralog antiallergén kerámia fogimplantátum tartós, természetes hatású és tökéletesen antiallergén fogimplantátum, amellyel egyetlen fog, 2-3 fog összekapcsolásával híd, vagy akár a teljes alsó és/vagy felső fogsor pótlása is megoldható.

A Ceralog antiallergén kerámia fogimplantátum ideális választás az érzékeny páciensek számára, akik még a magas tisztaságú orvosi titánra is allergiások, de modern, élethosszig tartó és a természetes hatású fogpótlást szeretnének.

A kezelés menete

A kerámia fogimplantátumok készítését minden esetben egy személyes konzultáció előzi meg, ahol a szakorvos megvizsgálja a fogakat és röntgenfelvételt készít. Ha a terület alkalmas az implantátum beültetésére, elkészíti az ún. kezelési tervet a beavatkozások lépéseivel és árával. Amennyiben foghúzásra vagy csontpótlásra is szükség van, az a gyógyulási folyamat miatt növeli a beavatkozás idejét.

Ceralog Antiallergén kerámia fogimplantátum
Ceralog Antiallergén kerámia fogimplantátum

A fogimplantátum beültetése a hiányzó fog területének érzéstelenítésével kezdődik. Ezt követően a szájsebész lefejti az ínyt és egy speciális fúróval kifúrja a csavar helyét, a helyére illeszti a csavart, majd bevarrja a sebet.

A következő 3-4 hónapban a csavar összenő a környező szövetekkel és stabil, élethosszig tartó alapot biztosít a fogpótlás számára. Ez idő alatt a csavar nem terhelhető, ezért egy ideiglenes fogpótlást készítünk, hogy a páciens addig se maradjon fog nélkül.

A kezelés mélyaltatásban is végezhető, ez azonban előzetes egyeztetést és további orvosi vizsgálatot igényel. Ideális választás azonban, ha Ön túlságosan fél a beavatkozástól. 

 A gyógyulási időt követően a fogszakorvos ellenőrzi a csavar helyzetét, majd mintát vesz a végleges fogpótlás elkészítéséhez. Ez néhány nap alatt elkészül, így az ideiglenes fogpótlás véglegesre cserélhető.

Ceralog Antiallergén kerámia fogimplantátum

5 év garancia

Az antiallergén kerámia fogimplantátumokhoz a kiváló minőségű Camlog márka termékeit használjuk. A kezeléseket, modern, korszerű fogászati berendezésekkel felszerelt klinikánkon, saját műtőinkben, tapasztalt szakorvosaink végzik. Az elkészült implantátumokra 5 év teljes körű garanciát vállalunk.

Nyerje vissza gyönyörű és magabiztos mosolyát,
kérjen időpontot INGYENES, első vizsgálatra és konzultációra!