All-on-4 és All-on-6 fogimplantátumok

Az All-on-4 és All-on-6 implantálási technológia az alsó és/vagy felső teljes fogsor pótlásának legújabb módja. Segítségével csontpótlás nélkül, minden eddiginél gyorsabban, kevesebb fájdalommal készíthető el az új fogsor, ráadásul a páciens egyetlen napig sem marad fogak nélkül.

Az All-on-4 és All-on-6 speciális implantátum segítségével

N

Természetes hatású, élethosszig tartó, stabil fogsort készítünk Önnek

N

A teljes alsó és/vagy felső fogsor pótolható

N

Megspórolható a csontpótlás költsége és gyógyulási ideje

N

Akár 3-4 hónap alatt a végleges fogsor is a helyére kerülhet

N

A rövidebb kezelési idő miatt már 1-3 nap után visszatérhet megszokott életviteléhez

N

Újra magabiztosan mosolyoghat és bármit kellemetlenség nélkül ehet

Élethosszig tartó implantátum akár 3 hónap alatt, csontpótlás nélkül

Az All-on-4, ill. All-on-6 implantátum gyors, biztonságos és tökéletes megoldás a teljes alsó és/vagy felső fogsor pótlására. A speciális implantátumok 12 fognak biztosítanak stabil alapot, ráadásul kevesebb műtéttel, csontpótlás nélkül, koros, fogínysorvadásban szenvedő pácienseknek is beültethető.

Az All-on-4 technológia Önnek is ideális választás, ha stabil, tartós és természetes hatású fogpótlást keres teljes fogsorának pótlására, szeretné elkerülni a hosszadalmas csontpótlást vagy egyszerűen nem szeretne kivehető fogpótlással élni.

A kezelés menete

A beavatkozás minden esetben egy ingyenes, fogászati kontrollvizsgálattal kezdődik. Az implantáló fogorvos megvizsgálja, hogy az Ön esetében alkalmazható-e az All-on-4 technika, majd CT felvételt készít. A tapasztaltak alapján összeállítja a kezelési tervet, benne a szükséges beavatkozásokkal, anyagokkal, a várható költségekkel és eredményekkel.

All-on-4 és All-on-6 fogimplantátumok
All-on-4 és All-on-6 fogimplantátumok

A kezelés napján mintát veszünk a fogsorról. A fogínyt érzéstelenítjük, majd az alsó fogínybe speciális irányba 4 és/vagy a felsőbe 6 implantátumot ültetünk. Ezek biztosítják a körhíd alapját. Az így beültetett implantátum azonnal terhelhető, azokra 24 órán belül ideiglenes fogsort készítünk. Az ideiglenes fogsor esztétikus, tökéletesen ellátja a funkcióját, így Ön egyetlen napra sem marad fogak nélkül.

A teljes gyógyulási idő 3-4 hónap, ezt követően illeszti a helyére a fogorvosunk a végleges körhidat.

5 év garancia

Az All-on-4 implantátumokhoz a kiváló minőségű Camlog márka termékeit, a Camfour implantátumokat használjuk. A kezeléseket korszerűen felszerelt, modern műtőkben, kiváló fogszakorvosok végzik. Az elkészült implantátumokra így bátran vállalunk 5 év teljes körű garanciát.

Gyönyörű fogakra, gondtalan étkezésekre és hatalmas nevetésekre vágyik?

Kérjen időpontot INGYENES vizsgálatra,
szakorvosaink megtalálják az Önnek ideális megoldást!