Invisalign fogszabályozás

Néhány évvel ezelőtt a fogszabályozás még az egyik legmegosztóbb fogászati kezelés volt pácienseink körében. Amióta azonban az Invialign láthatatlan fogszabályozók megjelentek a piacon, azóta semmi sem állhat a szabályos fogsor útjába.

A kivehető és láthatatlan Invisalign fogszabályozó elképesztő sikernek örvend világszerte. Máig több millió ember életét tette mosolygósabbá. A készülék nemcsak sokkal kényelmesebb és komfortosabb, mint a hagyományos fogszabályozók, de az eredmény már néhány hét után is látványos.

Az Invisalign fogszabályozó viselése nem okoz problémát a mindennapokban. Bátran lehet enni, beszélni és mosolyogni, anélkül, hogy ettől kényelmetlenül, feszélyezve éreznénk magunkat.

Az Invisalign fogszabályozóval

N

Szinte láthatatlanul alakítható a szabálytalan fogsor

N

Kényelmes és komfortos a fogszabályozó viselése

N

Fogsora szabályos és esztétikus lesz

N

A készülék viselése közben is magabiztos lehet

N

Bátrabban mosolyoghat, beszélgethet, nem feszélyezi többé a szabálytalan fogsora

N

Fogait könnyebben tisztíthatja, így hatékonyabban előzhető meg a fogszuvasodás

N

Megnövelheti fogai egészségét és élettartamát

Invisalign fogszabályozás kompromisszumok nélkül

Az Invisalign fogszabályozás ideális választás azoknak a pácienseknek, akik szabályos fogsorra vágynak, de nem szeretnék, ha környezetük is észrevenné a hónapokig vagy akár évekig hordott fogszabályozót.

Az Invisalign fogszabályozás menete

Az első, személyes konzultációt és vizsgálatot követően a fogszabályozó szakorvos mintát vesz a fogsorról és elkészíti a kezelési tervet, ami a fogszabályozás várható eredményét is bemutatja.

Ezt követően elkészítjük az személyre szabott, a fogsorhoz illeszkedő fogszabályozót, amelyet a következő 2 hétben min. 20-22 órában viselni kell.

Invisalign fogszabályozás
Invisalign fogszabályozás

Indokolt esetben (pl. evés, ivás, fogmosás idejére) a fogszabályozó kivehető, de az elvárt eredmény érdekében ezt mindenképpen ajánlott betartani. 2 hét után a fogak elmozdulása miatt új készüléket készítünk. A kezelés időtartama és a szükséges készülékek száma a fogak kiindulási helyzetétől, a deformitás bonyolultságától függően kb. 9-18 hónap.

Camlog logo
Invisalign logo
Ceralog logo
Bredent logo
Flaesh logo
Philips Zoom logo

Nyerje vissza magabiztos mosolyát a láthatatlan Invisalign fogszabályozóval!

Kérjen időpontot az első, INGYENES konzultációra!