SMART Guide vezetett, sablonos implantáció

A SMART Guide vezetett, sablonos implantáció a fogpótlások csúcsa. A különleges CT-val és 3D technológiával kiegészített, digitálisan tervezett és sablon alapján kivitelezett beavatkozással rövidebb idő alatt, kevesebb fájdalommal, gyorsabb gyógyulással lehet újra ragyogó a mosolya.

A SMART Guide vezetett, sablonos implantációval

N

A legmodernebb, 3D technológiával tervezzük implantátuma pozícióját

N

A speciális sablon tűpontosan jelöli az implantátum ideális helyét

N

Az implantátum 100%-os pontossággal kerül a helyére

N

Minimalizálható a hibázási lehetőség és a műtéti kockázat

N

A beavatkozás gyorsabb és kevésbé fájdalmas

N

Gyorsabb a felépülési idő

N

Újra hibátlan lehet a fogsora és gyönyörű a mosolya

SMART Guide sablonos implantáció a tökéletes fogsorra vágyóknak

A SMART Guide sablonnal vezérelt implantáció a fogpótlások csúcsa. A különleges CT-vel és 3D technológiával kiegészített digitális tervezéssel és a vezetett sablonnal a beavatkozás minden eddiginél gyorsabb, kevesebb vágással végezhető. Miközben a sablonnal fúrt, tűpontos lyukak kevésbé fájdalmasak és gyorsabban is gyógyulnak.

A SMART Guide sablonos implantáció ideális választás Önnek is, ha tart a beavatkozástól, és garantáltan tűpontos, stabil és élethosszig tartó fogpótlást szeretne, amely tökéletes illeszkedik a fogsorába.

SMART Guide technológia elsők között a Hillside Dental Klinikán

A Hillside Dental Klinikán a SMART Guide technológiával tervezett, sablonos implantációkat Dr. med. Barrak I. Ádám MSc PhD szájsebész szakorvos végzi. Szakorvosunk Németországban végezte MSc tanulmányait, ahol tudományos munkájának részeként munkatársaival részt vett a SMART Guide technológia gyakorlati alkalmazásában és a speciális sablon használatára vonatkozó protokoll kidolgozásában.

Dr. med. Barrak I. Ádám MSc PhD szájsebész szakorvos

Dr. med. Barrak I. Ádám MSc PhD szájsebész szakorvos

A SMART Guide implantáció a Hillside Dental egyik LEGNÉPSZERŰBB kezelése, válassza Ön is a tűpontos, gyors és kevésbé fájdalmas, professzionális implantátumokat!

A kezelés menete

A SMART Guide implantáció készítése egy személyes konzultációval kezdődik. Az implantációt végző szakorvos megvizsgálja a fogakat, röntgenfelvételt készít, annak eldöntéséhez, hogy a kezelés megvalósítható-e. Az információk alapján elkészíti a kezelési tervet, ami az implantálás lépéseit és árát tartalmazza.

SMART Guide vezetett, sablonos implantáció
SMART Guide vezetett, sablonos implantáció

Fogeltávolítás és/vagy csontpótlás esetén a kezelés a gyógyulási idő miatt kb. 6-8 héttel hosszabbodik. Ha minden feltétel adott, a fogszakorvos mintát vesz a fogakról, amelyet elküld a SMART Guide laborjába, ahol maxillofacial sebész számítógép segítségével elkészíti az implantátum 3D tervét. Ez pontosan mutatja az implantátum helyét, méretét, vastagságát, elhelyezkedését. A terv alapján elkészítik az egyedi, személyre szabott sablont a páciens számára.

A vezetett sablonnal köszönhetően nincs szükség vágásra. Érzéstelenítést követően az implantációt végző szakorvos a sablon által megjelölt helyre apró lyukat fúr, ebbe kerül a csavar. A kisebb beavatkozás miatt kisebb lesz a varrás és a fájdalom, és gyorsabb a gyógyulás.

Igény esetén a beavatkozás előzetes orvosi egyeztetést követően mélyaltatásban is végezhető, ez ideális választás azoknak, akik nagyon félnek a kezeléstől.

4-6 hónap alatt a csavar összenő a környező szövetekkel, ami stabil alap lesz az implantátum számára. A gyógyulási idő alatt a csavar nem terhelhető, ezért ideiglenes fogpótlást készítünk, hogy a páciens ne maradjon fogak nélkül ez idő alatt sem.

A gyógyulási időt követően a fogszakorvos feltárja a csavart, becsavarozza a műcsonkot, 2-3 nap gyógyulási idő után pedig a végleges fogpótlás is a helyére kerülhet.

SMART Guide vezetett, sablonos implantáció

5 év teljes körű garancia

A SMART Guide sablonos implantációval minimalizálható az implantáció kockázata. A professzionális technológia mellett tapasztalt szakorvosok, a kiemelkedő minőségű Camlog márka termékeivel végzik a beavatkozást. Így biztos lehet benne, hogy hibátlan, magas minőségű implantátum kerül hiányzó foga helyére. A Hillside Dental klinikán készített implantátumokra 5 év teljes körű garanciát is vállalunk.

Nyerje vissza gyönyörű és tökéletes fogsorát,
kérjen időpontot INGYENES, első vizsgálatra és konzultációra!