Fogfehérítés

A csillogó és hófehér fogak egészséges, fiatalos külsőt kölcsönöznek, nem is csoda, hogy mindenki világosabb fogakra vágyik. A mindennapi étel és italfogyasztásunk, a dohányzás és az öregedés azonban látható nyomokat hagy a fogakon, azok sárgás, barnás árnyalatot vesznek fel. A gyors és fájdalommentes professzionális fogfehérítő eljárásokkal azonban a folyamat visszafordítható, és a fogak akár 8-10 árnyalatot is világosíthatók.

A Hillside Dental Klinikán a fogfehérítés jelenlegi csúcsának számító WhiteSmile Fläsh technológiát is alkalmazzuk, amellyel akár 30%-kal világosíthatók a fogak. A népszerű Zoom! Advanced Power© fogfehérítő rendszerrel pedig akár 8-10 árnyalattal fehérebb fogakkal távozhat.

A professzionális fogászati fogfehérítő eljárásokkal

N

Akár 30%-kal fehérebbek lehetnek a fogai

N

Fájdalommentes, gyors módszerrel szabadulhat meg az elszíneződésektől

N

Mosolya szebb, megjelenése fiatalosabb lehet

N

Tartós, azonnali eredményre számíthat

N

Fogai újra fehérebbek lesznek

N

Önbizalma megnő, magabiztosabbnak érezheti magát

Fehérebb, esztétikusabb fogak 1 óra alatt Önnek

A WhiteSmile Fläsh és/vagy a Zoom! Advanced Power© fogfehérítő eljárás ideális módszer az elszíneződött, sárgás fogak világosítására. Kiemelten hatékony a táplálkozás, életmód, gyógyszerek vagy dohányzás miatti sárgulás, szürkülés esetén.

A kezeléseket profi, tapasztalt dentálhigiénikus végzi, így az garantáltan biztonságos, nem okoz károsodást sem a fogszövetben, sem az ínyben.

A fogfehérítő kezelések nem alkalmazhatók 16 éves kor alatt, terhesség és szoptatás ideje alatt.

A fogfehérítés menete

A fogfehérítő kezelést minden esetben személyes konzultáció előzi meg. A dentálhigiénikus megvizsgálja a fogakat és megállapítja az ellszíneződés okát. Ezt követően dentálhigiéniai kezeléssel eltávolítja a lerakódásokat, könnyen eltávolítható elszíneződéseket és a fogkövet.

A fogfehérítő eljárás kezdetén a dentálhigiénikus lefedi az ínyt, majd felkeni a WhiteSmile Fläsh vagy a Zoom! Advanced Power© kezeléshez kifejlesztett gélt. Ezt követően a rendszerhez tartozó UV lámpával világítja meg azt, majd az eljárást 2-3 alkalommal megismétli.

Fogfehérítés
Fogfehérítés

A kezelés hatására a fogak akár 8-10 árnyalattal is világosabbak lesznek a kiindulási árnyalathoz képest.

A kezelés végén a dentálhigiénikus elmondja azokat a fogápolási tudnivalókat, amelyekkel a világosabb árnyalat hosszú távon is fenntartható.

A fogfehérítő eljárás fájdalommentes, de egyéni érzékenység előfordulhat, időtartama kb. 1 óra.

Camlog logo
Invisalign logo
Ceralog logo
Bredent logo
Flaesh logo
Philips Zoom logo

Ragyogó, egészséges, fehér fogakra vágyik?

Kérjen időpontot fogfehérítő eljárásra, kollégáink segítenek kiválasztani az Ön számára ideális kezelést!